Kerkese per Regjistrim ne Kurse

Qëndra Profesionale e Gjuhëve të Huaja "Universi"

Universi është qendra më e madhe dhe më e vjetër e gjuhëve të huaja në Shqipëri. Cilësia e lartë në mësimdhënie kombinuar me çmimet më të mira në treg kanë qenë parimi që na ka udhëhequr në këto 20 vite sukses. Sot krenohemi për trajnimin e plot 30 mijë studentëve që kanë mësuar tek ne që nga viti 1995, duke mbuluar grupmosha të ndryshme nga 5 deri në 60 vjec.

Mësimdhënia është në rradhë të parë cilësi e më pas biznes! Mësuesit e perzgjedhur prej nesh i nënshtrohen rregullisht trajnimeve ndërkombetare si dhe vlerësimit periodik nga vete studentet e qendrës. Studentet janë epiqendra e vëmendjes sonë! Pershtatemi për çdo moshë, nivel dhe orar sipas nevojave të tyre.

Njoftime

Albanian

For foreign

German

Begginer

Italian

Advanced

English

Begginer

Qendrat tona

Center 1
Center 2
Center 3
Rr.Fortuzi Vila 89/1, kati II.

30 m nga Shkolla "Jeronim De Rada"

Shkolla verore në Europe (UK)

Kjo është një nga përvojat me mbresëlënëse që nxënësit tanë shijojnë që prej vitit 2000 kur ne e ofruam këtë program për herë të parë. Nxënësit nga mosha (9-18 vjet) kalojnë 2 javë të mrekullueshme në Angli ku jo vetëm përvetësojnë më mirë idiomat e gjuhës angleze por edhe krijojnë miqësi me bashkëmoshatare nga e gjithë bota. Programi i pasur gërsheton elementet kulturor (vizitat në muze dhe qytetet te tjera si Londër etj) me elementet social (lojra që nxisin ndërveprimin si dhe ngrënia dhe fjetja në ambiente të perbashkëta shkollore).